Tietosuojakäytäntö

Sisällysluettelo

Uusimmatkasinot.com (tästedes ”verkkosivusto”) ottaa henkilötietojesi käsittelyn vakavasti. Kannatamme oikeudenmukaista ja avointa tietojenkäsittelyä sovellettavien sääntöjen ja lakien mukaisesti.

Tämä tietosuojakäytäntö selittää, miten käsittelemme henkilötietojasi tällä nettisivulla.

Tämä tietosuojakäytäntö on alun perin kirjoitettu englanniksi. Jos tämän tietosuojakäytännön käännetyt versiot ovat ristiriidassa alkuperäisen version kanssa, sovelletaan silloin alkuperäistä versiota. Pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojakäytäntömme, ja kaikki muutokset tulevat voimaan välittömästi.

Käsittelemme seuraavia tietoja sinusta

Voimme käsitellä seuraavia henkilötietoja sinusta:

Käsittelyn tarkoitus ja oikeusperusta

Tarkoitus

Käsittelemme henkilötietojasi:

Keräämme sinulta henkilötietoja, kun käytät verkkosivustoa. Et voi käyttää verkkosivustoa hyväksymättä henkilötietojesi keräämistä, josta sinua huomautetaan ponnahdusikkunassa, kun vierailet verkkosivustolla ensimmäisen kerran. Keräämme henkilötietojasi sen mukaan, miten käyttäydyt verkkosivustolla. Esimerkiksi millä sivuilla vierailet, milloin vierailet, kauanko vierailet, ja IP-osoitteesi. IP-osoitteet kerätään epäsäännöllisten liikennemaallien seuraamiseen, ja tuo on meille tärkeä työkalu hakkeri-iskujen estämiseksi. Lisäksi voimme estää kävijöiden pääsyn sivustolle, jos IP-osoitteesta huomaa, että he ovat paikassa, jossa on pelirajoituksia.

Käsittelemme henkilötietojasi vain siinä laajuudessa, joka on tarpeen edellä mainittujen tarkoitusten toteuttamiseksi, joita varten tietoja kerätään.

Oikeusperusta

Olemme velvollisia ilmoittamaan sinulle tietojesi käsittelyn oikeusperustasta, joka on seuraava:

Profilointi

Profiloinnilla tarkoitetaan ”mitä tahansa henkilötietojen automaattisen käsittelyn muotoa, joka koostuu henkilötietojen käytöstä tiettyjen henkilötietojen arvioimiseksi henkilön työn, taloudellisen tilanteen, terveyden, henkilökohtaisten mieltymysten, kiinnostuksen kohteiden, luotettavuuden, käyttäytymisen, maantieteellisen sijainnin tai liikkeiden suhteen”.

Käytämme automaattisia päätöksiä, jäljempänä profilointi, määrittelemään kohderyhmät maantieteellisen sijainnin ja kiinnostuksen kohteiden perusteella. Profilointi tapahtuu sen perusteella, että olet ilmaissut kiinnostuksesi uhkapeleihin vierailemalla tällä verkkosivustolla. Tästedes voit odottaa, että sinulle näytetään bannereita muilla verkkosivustoilla, ihan kuten saatat nähdä mainoksia Facebookissa ja muissa mediakanavissa, joita käytämme tavoittaaksemme kohdeyleisömme. Lisäksi tieto siitä, mistä pääset tälle verkkosivustolle, rekisteröidään, ja maantieellinen sijainti voi vaikuttaa siihen, miten luomme kampanjoita. Kohdistamme kampanjat tiettyihin maantieellisiin paikkoihin kumulatiivisen profilointitiedon perusteella, jonka avulla voimme päätellä, että markkinoinnillemme on suuri kiinnostus tietyissä kaupungeissa/alueilla.

Mistä henkilötietosi ovat peräisin

Kun vierailet tällä verkkosivutolla joko suoraan tai epäsuorasti, se rekisteröidään. Tämä voi tapahtua vuorovaikutuksessa verkkosivuston tai Facebook-sivumme kanssa, tai jos olet kirjautunut postituslistallemme. Tämä voi johtaa siihen, että sinulle näytetään kohdennettuja markkinointimainoksia useissa eri kanavissa.

Kaikki tiedot ovat peräisin sinulta, rekisteröidyltä. Jos olet ollut vuorovaikutuksessa verkkosivustomme kanssa Facebookissa, Facebook toimii välikätenä rekisteröityneiden ja meidän välillä, johtuen siitä, että saamme tiedot Facebookin kautta. Facebook ei toimita meille henkilökohtaisia tietoja, kun käytämme niiden alustaa muuhun kuin tässä tietosuojakäytännössä jo mainittuihin henkilötietoihin, ellet anna meille aktiivisesti tällaisia tietoja.

Liikekumppanit

Välitys

Välitämme tietojasi kolmansille osapuolille, jos olemme saaneet nimenomaisen suostumuksesi siihen tai jos se on tarpeellista laillisen edun täyttämiseksi, esim. viranomaisille, siinä määrin, kuin olemme sitoutuneet lainsäädäntöön.

Tietojenkäsittelijät

Parhaan palvelun tarjoamiseksi käytämme seuraavia tietojenkäsittelijöitä:

Siirto kolmanteen maahan

Siirrämme henkilötietojasi EU:n ja ETA:n ulkopuolella oleville vastaanottajille.

Siirto tapahtuu seuraaville yhdysvaltalaisille organisaatioille:

EU:n Komissio on tehnyt päätöksen henkilötietojen turvallisuuden tasosta, ja tässä tapauksessa näyttää siltä, että Yhdysvaltojen turvallisuustaso ei ole riittävä. EU:n Komissio on kuitenkin todennut, että Yhdysvalloissa sijaitsevat organisaatiot ovat ”turvallisia alueita”, jos ne ovat liittyneet EU:n ja Yhdysvaltojen Privacy Shield- sopimukseen.

Poistaminen

Henkilötietojasi säilytetään vain niin kauan kuin se on tarpeen tarkoituksen saavuttamiseksi ellei toisin vaadita lainsäädännön mukaisesti, jäljempänä erityisesti kirjanpitolain säännöt kirjanpidon säilyttämisestä viiden vuoden ajan sekä kuluvana vuonna.

Lokitiedostot, mukaan lukien IP-osoitteet, tallennetaan viideksi vuodeksi ennen niiden poistamista.

Oikeutesi

Jos haluat käyttää alla mainittuja oikeuksia, ota meihin yhteyttä tässä tietosuojakäytännössä esiteltyjen yhteystietojen avulla.

Valitukset

Sinulla on oikeus valittaa vastuulliselle paikalliselle valvontaviranomaiselle henkilötietojesi käsittelystä.

Kehotamme sinua kuitenkin yrittämään ensin ratkaisemaan kaikki mahdolliset ongelmat meidän kanssamme.

Voit ottaa yhteyttä Tietosuojavaltuutettuumme milloin tahansa laittamalla sähköpostia osoitteeseen: support @ uusimmatkasinot.com

EVÄSTEKÄYTÄNTÖ

Tämä evästekäytäntö on kirjoitettu alun perin englanniksi. Jos tämän evästekäytännön käännetyt versiot ovat ristiriidassa alkuperäisen version kanssa, sovelletaan alkuperäistä versiota. Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia evästekäytäntömme, ja kaikki muutokset tulevat voimaan välittömästi.

Mitä ovat evästeet?

Tämä verkkosivu käyttää evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka on tallennettu tietokoneellesi, puhelimellesi, tabletillesi tai vastaavanlaiselle laitteelle laitteen tunnistamiseksi, teknisten toimintojen parantamiseksi, mieltymysten muistamiseksi, tilastojen luomiseksi ja kohdemainontaa varten. Evästeet voivat sisältää tekstiä, numeroita tai päivämääriä, mutta mitään henkilötietoja evästeeseen ei tallenneta, eivätkä ne saa sisältää minkäänlaista haitallista koodia (esim. virusta).

Kun käytät verkkosivustoamme, hyväksyt evästeiden käytön, mukaan lukien kolmannen osapuolen evästeet. Voit poistaa ja estää kaiken tyyppisiä evästeitä milloin tahansa.

Jos poistat tai estät evästeet, mainokset ovat vähemmän merkityksellisiä sinulle ja ne näkyvät useammin. Saatat myös kokea, että verkkosivusto ei toimi täydellisesti ja se saattaa pitää sisällään sisältöä, johon sinulla ei ole pääsyä.

Evästeet tallennetaan myös lokitiedostoihin, jotka kerätään verkkosivuston käyttäjiltä. Lokitiedostot luodaan kaikille verkkosivustoille, eikä tämä sivusto ole poikkeus. Lokitiedostot sisältävät yleiskatsauksen siitä,

  1. millä sivuilla kyseisellä sivustolla on käyty
  2. milloin niillä on käyty
  3. mistä niille on päästy

mikä tarkoittaa, että lokitiedostot keräävät käyttäjän IP-osoitteen. Kerättyjen lokitiedostojen tietojen perusteella voimme nähdä vain, mistä kaupungista käyt sivustolla, emme siis näe tarkkaa maantieteellistä sijaintiasi. Voit lukea lisää siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, mukaan lukien IP-osoitettasi, tietosuojakäytännöstämme.

Mainittuja lokitiedostoja käytetään sekä verkkosivuston liikenteen seuraamiseen että turvatoimenpiteenä. Yksi syy, miksi keräämme IP-osoitteita, on se, että voimme käyttää niitä estämään hakkeri-iskut.

Jos näemme epätavallisen kuvion lokitiedostoissa siitä, mistä liikenne tulee, voi se olla merkki hakkeri-hyökkäysyrityksestä. Valvomalla käyttäjien sijaintia IP-osoitteiden avulla voimme paremmin estää hakkereiden hyökkäykset.

Lokitiedostot, mukaan lukien IP-osoitteet, tallennetaan viideksi vuodeksi ennen niiden poistamista.

Miten käytämme evästeitä?

Käytämme evästeitä moniin eri tarkoituksiin, kuten:

Lisätietoja:

Joitakin evästeitä käytetään analysoimaan käyttäjien käyttäytymistä verkkosivustolla. Evästeet voivat antaa meille yleiskuvan siitä, millaisia laitteita verkkosivustolle pääsemiseen käytetään, milla sivuilla käyttäjät käyvät, millaisilta markkinointikanavilta käyttäjät tulevat ja kuinka kauan aikaa he viettävät verkkosivustolla. Jos käyttäjät napsauttavat mitä tahansa verkkosivuston mainoksia tai affiliate-linkkejä, myös se rekisteröidään ja sisällytetään analyysiimme.

Käytämme evästetietoja omien markkinointitoimintojemme optimoimiseen ja työkaluna verkkosivustomme käyttökokemuksen parantamiseen. Lisäksi käytämme tietoja verkkomainosten kohdentamiseen, jotta näet sinulle sopivampia mainoksia. Käytämme evästetietoja, koska ne ovat ehdottoman välttämättömiä, jotta verkkosivustomme tekniset perustoimminot ovat toiminnassa ja toimivat oikein. Lisäksi joidenkin näiden evästeiden tarkoituksena on tehdä verkkosivustosta teknisesti toimivampi käyttäjillemme. Evästeiden käyttö tarkoittaa, ettei käyttäjien tarvitse ladata niin paljon dataa palatessaan sivustolle, ja että sivusto muistaa käyttäjien mieltymykset, mikä optimoi käyttökokemuksen, sisällön lataamisen ja verkkosivuston vastaamisajan. Teknisiin tarkoituksiin tehty evästeiden käyttö mahdollistaa myös jatkuvien mukautusten tekemisen sivustolle, jotta se vastaisi käyttäytymisten avulla tunnistettujen käyttäjien tarpeita.

Käytämme evästetietoja voidaksemme käyttää kolmannen osapuolen mainostyökaluja ja -palveluita. Lisäksi seurataksemme palkkioitamme verkkosivustollamme näkyvien mainoskumppaneidemme kanssa.

Mitä evästeitä käytämme?

Alla olevasta taulukosta löydät listan tällä verkkosivustolla käytettävistä evästeistä:

COOKIE PROVIDER NAME OF COOKIE PURPOSE
Google Google Analytics Google Analytics- evästeiden avulla voimme oppia lisää vierailustasi verkkosivustollamme, kuten sivuilla vietetty aika, välitön poistumisprosentti, katsotut sivut ja vastaavat tiedot.
Google Google Ads Google Ads- evästeiden avulla voimme käyttää PPC-kampanjoita (Pay-Per-Click-/Maksu klikkauksesta-kampanjat).
Facebook Facebook Pixel Facebook Pixel- evästeiden avulla voimme luoda yleisöjä, joita käytetään Facebook-kampanjoissa.
Cloudflare Cloudflare Cloudfare- evästeiden tarkoituksena on parantaa latausaikaa ja parantaa suojausasetuksia.

Kuinka kauan säilytämme evästeitä:

Evästeiden säilytysaika riippuu evästetyypistä.

Istuntoevästeet: Joitakin evästeitä tarvitaan vain verkkosivusto-istuntosi ajaksi, ja ne tunnetaan nimellä ”istuntoevästeet”. Ne poistetaan tai mitätöidään heti, kun poistut verkkosivustoltamme tai nykyinen istuntosi vanhenee.

Pysyvät evästeet: Jotkut evästeet tallennetaan pidemmäksi aikaa. Niiden avulla voimme tunnistaa, kun käyt verkkosivustollamme myöhemmin uudelleen ja voit näin käyttää tallennettuja asetuksia. Tämän seurauksena voit käyttää verkkosivuja nopeammin tai helpommin, kun sinun ei esimerkiksi tarvitse asetta tiettyjä asetuksia uudestaan, kuten valitsemaasi kieltä. Pysyvät evästeet poistetaan automaattisesti ennalta määrätyn ajanjakson jälkeen.

Kulkuevästeet: Näitä evästeitä käytetään sisäisten palvelimiemme väliseen kommunikointiin. Ne sijoitetaan tietokoneellesi tai laitteellesi, kun aloitat verkkosivustolla liikkumisen, ja poistetaan, kun verkkosivustolla liikkuminen on päättynyt.

Kolmannen osapuolen evästeet: Nämä evästeet sijoittavat verkkosivustollemme kolmannet osapuolet, kuten Facebook tai Google. Näitä evästeitä käytetään, jotta meidän palvelimemme pystyy kommunikoimaan kolmansien osapuolien palvelimien kanssa. Nämä evästeet poistetaan 6–24 kuukauden kuluttua.

Miten voin välttää evästeet:

Jos et halua tallentaa evästeitä kiintolevyllesi, tietokoneellesi, puhelimellesi, tabletillesi tai millekään muulle laitteelle, voit poistaa ne milloin tahansa.

Jos et halua ottaa evästeitä käyttöön internetiä selatessasi, voit estää kaikki evästeet tai saada varoituksen aina, kun laitteesi haluaa tallentaa evästeen.

Viimeksi päivitetty: 11.05.2021

Uusimmatkasinot.com » Tietosuojakäytäntö
Viimeksi päivitetty: 29 kesäkuun, 2021